Canan karatay e kitap

Canan Karatay Hangi kitap?

Karatay Diyeti2011 Karatay Mutfağı2012 Canan Karatay/Books Profesör Doktor Canan Efendigil Karatay'ın ilk kitabı olan “Karatay Diyeti – Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si”, sağlıklı beslenmeye dair tüm bilinmeyenleri ele alıyor.

Karatay Diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?

Karatay diyeti ile kaç kilo verilir : Canan Karatay diyeti yapanların çoğu bu diyet sayesinde 2 haftada 5 kilo verdiklerini bildiriyor. Karatay diyeti ile bir ayda 8 kilo vermek garanti olarak niteleniyor. Canan Karatay diyetinin en önemli artısı ise verilen kiloların geri alınmamasıdır.

Canan Karatay diyeti nasıl yapılır?

karatay diyeti nasıl yapılır Öğün aralarında farklı bir yiyeceğe yer vermek yerine şekersiz çay, ayran ya da limonlu içilebilir. Sızma zeytinyağı ile doğal tereyağı kullanıp, Ay çiçek yağı ve mısır özünden kaçının. Kurallar ile örtüşen bakliyat çeşitleri ve bulgur öğle veya akşam yenebilir.

Prof Dr Canan Karatay Ne doktoru?

Canan Efendigil Karatay, (d. 2 Mart 1943, Elazığ), Türk hekim, Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, eski İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü ve İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları öğretim üyesi, kalp ve iç hastalıkları uzmanı.

Bağırsaklara ne iyi gelir Canan Karatay?

Canan Karatay, “Bu bağlamda lahana, karnabahar, turp, soğan, sarımsak gibi doğal prebiyotikler ve doğal ev yoğurdu, doğal fermantasyon sirke, doğal turşu, şirden mayalı peynir gibi doğal probiyotikler sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz olarak hayati önem arz ediyor” dedi.

Karatay diyetinde kilo verme ne zaman başlar?

Karatay Diyeti kitabını okuyup özümsedikten sonra, sağlıklı beslenmeye başlarsanız ve Öneri 13 – 19 de belirtilen eksiklikleriniz de yoksa ilk hafta içinde bile kilo vermeye başlarsınız. Ben (Okan) ilk hafta bir kilodan fazla vermiştim.

Ekmek yemeden 1 ayda kaç kilo verebilirim?

Karbonhidratlı yiyeceklerin başında gelen ekmeği bırakarak ayda ortalama 4-5 kilo verebilirsiniz. İlk aşamada tümüyle ekmeği bırakmak yerine her öğünde sadece 1 dilim ekmek tüketilebilir. Ekmek yemeyi bırakmaya çalışırken gözden kaçabilen en önemli nokta ise ekmekteki karbonhidratın başka yiyecekten karşılanmasıdır.

About the Author

You may also like these